Albert zet sap en soep op de stoep
Nog deze week strijkt start-up Alberts neer op de Corda Campus met een wereldprimeur: een soepautomaat. Daarnaast wordt ook een… Lees meer
Vul het rijtje aan: Hasseltse jenever, Borgloonse stroop, Maaseikse knapkoek, Achelse kaas en Tongerse… waterkers! Sinds deze week hebben we er een Vlaams streekproduct ‘Made in Limburg’ bij. De nv Sint-Lucie uit Tongeren heeft immers van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) de officiĆ«le erkenning voor de teelt van waterkers ontvangen. De kweek van dit product is zeer arbeidsintensief en gebeurt bij St-Lucie nog steeds ambachtelijk, meer bepaald met schop en steel. Voor Limburg is het al de zeventiende erkenning van een streekproduct.
Nog deze week strijkt start-up Alberts neer op de Corda Campus met een wereldprimeur: een soepautomaat. Daarnaast wordt ook een… Lees meer
Starters en gevestigde waarden die actief zijn in de voedingssector kunnen voortaan voor alle advies en begeleiding terecht in een… Lees meer
Een brochette voor op de barbecue, een gepaneerde filet of een maiskip uit de diepvries? Welke kip- of kalkoenproducten u… Lees meer
Aline en Naatje zijn voor geen kleintje vervaard. In volle coronacrisis hebben moeder en dochter hun babywinkel Sucette geopend in… Lees meer
Clos St. Denis, het voormalige tweesterrenrestaurant in Kortessem, is verkocht. Na 10 jaar leegstand hebben de Kachet-groep van Nele Gommers… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen