Nieuws Limburg Toni Etneo, Oben of Melosport op één?

Toni Etneo, Oben of Melosport op één?

Toni Etneo, Oben of Melosport op één?

Wat hebben Selezione Vini Italiani, Oben Ramen en Deuren en Melosport met elkaar gemeen? Het zijn alledrie ondernemingen uit Zonhoven, die door de lokale Unizo-afdeling werden genomineerd voor De Drijfveer. Daarmee strijden ze voor een mooie onderscheiding, die eerder werd gewonnen door Artglas (John Dierickx), Zonderik/AD Delhaize (Luc Van Esch) en The Fun Group (Stefan Kerkhofs).

Jurgen Oben

Selezione Vini Italiani is de gekende wijnhandel van Toni Etneo en zijn vrouw Karolien Swinnen (foto boven). De zaak werd eerder dit jaar nog door Gault Millau uitgeroepen tot Beste Wijnhandel 2012 (lees bericht). De ramen- en deurenfabrikant Oben verhuisde eerder dit jaar naar een grote nieuwbouw, een investering van 5 miljoen euro (lees bericht). Zaakvoerder is Jurgen Oben (foto midden).

Melosport, tot slot, is een begrip in de gemeente, maar ook ver daarbuiten voor alles wat sportartikelen, outdoor-activiteiten en vrije tijd betreft. De onderneming bestaat al meer dan 40 jaar. (Foto van team onderaan) Op 20 oktober wordt de winnaar bekendgemaakt op een evenement bij Befrako in Zonhoven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.