Nieuws Limburg Tony Neven gaat ANL Plastics leiden

Tony Neven gaat ANL Plastics leiden

Tony Neven gaat ANL Plastics leiden

Ondernemer Tony Neven (Sentinel, Care4Data, Festapack, Rajapack) neemt voor maximaal twee jaar het roer over bij ANL Plastics in Wellen. Hij vervangt er Joris Vrancken als CEO. Dat heeft Tony Neven (61) zelf bevestigd aan deze redactie.

Zijn voorganger Joris Vrancken was ruim zeven jaar aan de slag bij ANL Plastics als CEO. Maar een maand geleden nam ANL afscheid van hem. Hij vond een paar weken later al onderdak bij P&V Elektrotechniek in Heusden-Zolder, waar hij Johan Van den Berckt vervangt als CEO.

tony nevenDe raad van bestuur van ANL Plastics heeft nu aan Tony Neven gevraagd om het bedrijf tijdelijk te leiden. Neven is al langer bestuurder bij ANL. “In die 2 jaar tijd moet er een nieuwe CEO gevonden zijn,” aldus Tony Neven.

ANL Plastics is producent van plastic verpakkingsmaterialen voor de voedingsindustrie. Er werken 420 mensen. Behalve Tony Neven is ook Jean Neven nog één van de telgen van oprichter wijlen Armand Neven in de raad van bestuur van het Wellense bedrijf.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.