Nieuws Limburg Tool vertelt hoeveel coronasteun je kan krijgen

Tool vertelt hoeveel coronasteun je kan krijgen

Tool vertelt hoeveel coronasteun je kan krijgen

Omdat de steunmaatregelen in het kader van de coronacrisis regelmatig veranderen, weten heel wat ondernemers niet meer waar ze recht op hebben. Unizo heeft daarom samen met Liantis een tool ontwikkeld, die op basis van een aantal beperkte gegevens, aangeeft hoeveel steun je mag verwachten.

“We ontvangen van onze leden nog vele vragen in verband met de steunmaatregelen”, zegt Bart Lodewyckx van Unizo Limburg. “Het is niet altijd duidelijk wat de versoepelingen betekenen voor de subsidies die nog voorhanden zijn of welke maand precies moet worden gebruikt als referentie om het omzetverlies te berekenen. Vandaar dat we een tool hebben gemaakt, die op basis van de individuele situatie, een beeld schept over de steun die kan aangevraagd worden. Zo hebben de ondernemers snel, makkelijk en handig een goed referentiepunt om hun aanvragen in te dienen.”

Om de tool te gebruiken, kan je klikken op deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.