Nieuws Limburg Topman Telenet komt Hasselts bedrijf versterken

Topman Telenet komt Hasselts bedrijf versterken

Topman Telenet komt Hasselts bedrijf versterken

jo_van_gorpJo Van Gorp, voormalig Executive Vice President Residential Markets bij Telenet, is aangesteld als Chief Operating Officer van Right Brain Interface in Hasselt. Dit bedrijfje maakt digiboxen waarmee eindgebruikers digitale tv-programma’s kunnen opnemen, ordenen en op een flexibele manier via diverse toestellen kunnen afspelen. Onlangs mocht Right Brain Interface nog 6 miljoen euro vers kapitaal verwelkomen, onder meer van de Limburgse investeringsmaatschappij LRM. Het geld dient om de digiboxen te commercialiseren in de hele wereld, en precies daarvoor is nu Jo Van Gorp binnengehaald.

“Dat Jo, een gevestigde waarde in de sector met een uitmuntende knowhow en expertise, kiest voor een startend bedrijf als Right Brain betekent veel voor ons,” zegt CEO Bart Van Coppenolle. “We kijken er dan ook naar uit om samen met Jo het bedrijf verder te laten groeien, zowel in België als in het buitenland.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.