Nieuws Limburg Tot 120.000 euro premie voor Ford-mensen

Tot 120.000 euro premie voor Ford-mensen

Tot 120.000 euro premie voor Ford-mensen

De Ford-werknemers weten nog altijd niet precies hoeveel ze zullen overhouden van alle premies en vergoedingen die hen zijn beloofd bij het afsluiten van het sociaal plan. Afgelopen week hebben ze nog eens een berekening gekregen van het bruto-bedrag dat voor iedereen is voorzien.

werk ford genkDit bedraagt all-in (premies, opzeg,…) gemiddeld 70.000 tot 80.000 euro, weet TVL, met voor degenen met de hoogste anciënniteit zelfs pieken tot 120.000 euro. Van die bedragen moeten de RSZ en bedrijfsvoorheffing worden afgetrokken, te verminderen met persoonlijke belastingen en gemeentetaks. De werknemers kunnen nu individueel bij de administratie van Ford of bij hun vakbond langsgaan om te laten berekenen wat ze netto zullen overhouden van hun dienstjaren bij de autobouwer.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.