Nieuws Limburg Total-e blijft de weg wijzen in Zaventem

Total-e blijft de weg wijzen in Zaventem

Total-e blijft de weg wijzen in Zaventem

De toeleverancier van de eventsector Total-e uit Paal-Beringen, heeft na een Europese aanbesteding het contract voor de signalisatie op Brussels Airport binnengehaald. Ze zijn daar blijkbaar content van het Limburgse bureau, want de voorbije 6 jaar was Total-e er ook al hofleverancier.

“De opdracht houdt in dat we moeten adviseren, produceren, installeren en onderhouden van de operationele signalisatie op Brussels Airport”, zegt Jeroen Meermans, CEO van Total-e. “Dat gaat heel breed. Van onder andere noodsignalisatie en gevel- en lichtreclames tot verlichte logo’s en decoratieve prints in interieurs. Mede hierdoor is de printafdeling van Total-e door de jaren heen uitgegroeid tot een volwaardige businessunit.”

“We zijn ook dan heel fier dat onze expertise en knowhow beloond wordt met een nieuw contract”, aldus nog Jeroen Meermans. “Eind 2019 was er een nieuwe Europese aanbesteding nadat we deze opdracht 6 jaar geleden voor het eerst hadden binnengehaald. In 2017 kwam er een eerste verlenging en nu dus een derde termijn van 3 jaar. Het moet zijn dat Brussels Airport graag met ons samenwerkt én dat we goed scoren op vlak van prijs en kwaliteit… Dit is dan ook een erkenning voor het volledige Total-e-team.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Salesforce komt Limburgers opleiden

Salesforce, het internationale softwareplatform voor het beheer van klantenrelaties, gaat een structureel partnership aan met Hogeschool PXL. Bedoeling is dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer