Nieuws Limburg Totale make-over leidt tot Jojo Systems

Totale make-over leidt tot Jojo Systems

Totale make-over leidt tot Jojo Systems

De voormalige elektronica-installateur Jojo Elektronica uit Opglabbeek heeft zopas zijn nieuwe identiteit en strategie uit de doeken gedaan. Het familiebedrijf van de broers Jo en Raf Janssen, actief in alarminstallaties, camerabewaking, tijdregistratie, toegangscontrole en telecom, gaat al zijn activiteiten integreren. Het bedrijf wordt ook herdoopt tot Jojo Systems.

jo en raf janssenDat is aan klanten en leveranciers bekendgemaakt tijdens de viering van het 25-jarig bestaan van Jojo. “Bij wijze van innovatie gaan we al onze specialiteiten aan mekaar linken, zodat ze vanuit één platform te controleren en te bedienen zijn,” zeggen Raf en Jo Janssen. “Alle functies zullen ook via de smartphone geïntegreerd worden. Met één druk op de knop kunnen we voortaan diverse oplossingen aanbieden.” De strategiewijzing gaat gepaard met een nieuwe huisstijl en nieuwe naam.

Jojo Systems haalde vorig jaar een omzet van 3,9 miljoen euro met 27 medewerkers. De familiale kmo mikt voor zijn diensten enkel op klanten in Limburg. “Dat is een doelbewuste keuze om een snelle service te kunnen verzekeren. Toch denken we met deze unieke aanpak onze omzet nog te kunnen opkrikken,” zegt Jo Janssen.

Beide broers kregen afgelopen vrijdag ook een ‘lifetime achievement award’ van de Japanse multinational NEC, één van de hoofdleveranciers van het bedrijf.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.