Nieuws Limburg Toychamp blij met nieuwe speeltjes

Toychamp blij met nieuwe speeltjes

Toychamp blij met nieuwe speeltjes

“Als we de buitenlandse beurzen bezoeken, merken we dat grote speelgoedfabrikanten als Hasbro, Mattel of Lego opnieuw veel geïnvesteerd hebben in nieuwigheden. Dat betekent dat zij het einde van de crisis in zicht hebben, wat goed nieuws is voor ons.” Dat zegt Koen Nolmans, afgevaardigd bestuurder van de Genkse speelgoedketen Toychamp Belgium. Enkele van de nieuwe rages die we in ons land mogen verwachten zijn de mini-skateboards van Tech Deck en poppetjes van Zoobles, beiden gelanceerd door het Canadese Spinmaster, dat o.a. ook het immens populaire Bakugan op de markt brengt.

Toychamp zelf is tevreden van het jaar 2010. “Omdat we erg goed geprijsd zijn, hebben we toch wat voordeel gehad bij de slechtere economische conjunctuur,” zegt Koen Nolmans nog. En ook de vooruitzichten voor 2011 zijn positief. “We willen groeien door het assortiment verder te vervolledigen met alles wat kinderen interesseert, van speelgoed over schoolspullen tot multimedia. Daarnaast proberen we de lijnen tussen fabrikant en consument zo kort mogelijk te houden en werken we sterk aan een goede communicatie met onze klanten. Er zijn geen concrete plannen om nieuwe winkels te openen, maar we sluiten niet uit dat we dit jaar nog tot het besluit komen om ook op die manier de expansie voort te zetten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.