Nieuws Limburg Transferitis: Bart Windey naar Genk

Transferitis: Bart Windey naar Genk

Transferitis: Bart Windey naar Genk

De Zonhovense advocaat Bart Windey stapt over van het kantoor Curia (Leuven) naar Consenso Advocaten (Genk en Tongeren). Daar zal hij als vennoot de afdeling Vennootschapsrecht versterken. Samen met Bart Windey maken ook zijn vaste teamgenoten, advocaten Sofie Gerkens en Fréderique Sternotte, de overstap. “Een toptransfer”, klinkt het bij vennoten Bernard Mailleux en Mark Bernaerts.

Bart Windey is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, met als speerpunt de overdracht van ondernemingen (M&A). “Zijn komst naar Consenso past perfect in onze strategie om iedere afdeling te laten trekken door een absolute specialist”, zeggen Mark Bernaerts en Bernard Mailleux. “Het recht wordt immers steeds complexer en we willen de lat steeds hoger leggen.”

Bart Windey studeerde onder andere aan de Northwestern University (Chicago, Illinois). Hij was assistent aan de KU Leuven en is auteur van diverse publicaties over ondernemingsrecht. Hij doceert nog steeds vennootschapsrecht aan Hogeschool UCLL.

Bijbouwen

Het is niet de eerste en evenmin de laatste transfer dit jaar voor Consenso Advocaten. Vorige maand werd Steffy Mulders aangetrokken en weldra wordt er invulling gegeven aan drie andere vacatures. Daarmee zal het totaal aantal advocaten groeien van 21 naar 28, waarmee Consenso zich nestelt in de top drie advocatenkantoren van Limburg.

“Vanwege deze groei barst het kantoor in Genk letterlijk uit zijn voegen en werd het Genkse architectenbureau Buro B aangesteld om uitbreiding van het kantoorgebouw te realiseren”, vertellen Steven Van Geeteruyen en Mark Bernaerts tot slot.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.