Nieuws Limburg Truckcenter Menten verdubbelt in Hoeselt

Truckcenter Menten verdubbelt in Hoeselt

Truckcenter Menten verdubbelt in Hoeselt

Garagebedrijf Menten, dat zowel voor auto’s (Fiat, Lancia,…) als trucks (voornamelijk van Iveco) een volledige service aanbiedt, gaat de oppervlakte van de werkplaatsen in het hoofdkantoor van Hoeselt, ruim verdubbelen. “Er komt inderdaad zowat 40 op 30 meter bedrijfshal bij,” zegt Brecht Gielen van Menten. “We kampten met een enorm plaatstekort omdat de business goed draait.” Zo leverde het bedrijf onlangs nog 60 nieuwe voertuigen voor de federale politie (zie foto). “In juni willen we de nieuwe faciliteiten met in totaal 8 nieuwe poorten, in gebruik nemen. In de ruimte zullen ook alle moderne technische hulpmiddelen ter beschikking zijn, zoals de meetinstrumenten van de officiële keuringsstations. Op die manier kunnen eventuele onvolkomenheden direct weggewerkt worden, en wordt op de kosten voor een eventuele herkeuring bespaard. Er komt ook een nieuwe wasstraat.”

De 15-tal mensen die er vandaag werken zullen spoedig vervoegd worden door nieuwe collega’s. “Klopt, want de aanwervingsprocedures voor bijkomende medewerkers is volop aan de gang,” zegt Gielen nog. Architect van het nieuwe project is Toon Lindelauf uit Bilzen. De aannemer is Alfa Bouw uit Hamont-Achel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.