Nieuws Limburg Truckwash in Genk wisselt van eigenaar

Truckwash in Genk wisselt van eigenaar

Truckwash in Genk wisselt van eigenaar

Nebim JRS, de firma uit Genk die trucks en trailers onderhoudt in het Mobility Center, heeft de naastgelegen carwash voor trucks overgenomen (firmanaam: One Fleet Truckwash). “Op die manier verzekeren wij de continuïteit van de dienstverlening en vrijwaren we de jobs,” aldus Pascal Peeters, directeur van Nebim JRS. “De overname past tevens in onze ambitie om een totaalservice voor onze klanten te kunnen bieden. Truckers die hier stoppen, kunnen meteen alle technische oplossingen vinden. Daarvoor telt ons team nu 18 mensen, die aangevuld worden door nog eens 7 werknemers van Banden De Condé en Carglass.” Nebim JRS levert bovendien keuringsattesten af op verplaatsing.

Truck Wash GenkDe grootste publiekstrekker van het Mobility Center is en blijft Bruno’s, dat op de site een tankstation, restaurant en bewaakte parking uitbaat.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.