Nieuws Limburg Truienaar deelt gratis alcoholspray uit

Truienaar deelt gratis alcoholspray uit

Truienaar deelt gratis alcoholspray uit

Aerosols & Liquids Jeubis, een firma uit Sint-Truiden, heeft een alcolholspray ontwikkeld die de besmetting door het coronavirus tegengaat. Zaakvoerder Carlo Jeunen schenkt alvast 2.500 bussen van het product aan de medische- en zorgsector.

De nieuwe spray is een liquide vloeistof die in een spuitbus is verpakt. “Nu alle wettelijke registraties, documenten en vergunningen rond zijn, kan het product op de markt worden gebracht”, zegt Carlo Jeunen. De spray is in twee formaten verkrijgbaar, met name als automatische non-touch dispenser en als een handig spuitbusje dat in de zak of tas kan meegedragen worden.

“De spray geurt aangenaam en bevat producten voor de huid om die terug flexibel te maken en te hydrateren, want samen met de ontsmetting door alcohol worden zowel de goede als de slechte bacteriën verwijderd,” stelt Jeunen. Om zijn steun en waardering te betuigen voor de mensen uit de medische- en zorgsector schenkt hij alvast 2.500 dosissen alcoholspray, in een groter volume speciaal aangemaakt voor de sector.

JCr

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.