Nieuws Limburg Truiens callcenter maakt plaats voor 100 jobs

Truiens callcenter maakt plaats voor 100 jobs

Truiens callcenter maakt plaats voor 100 jobs

Het callcenter Callexcell is maandag deels verhuisd naar nieuwe gebouwen in het vernieuwde voetbalstadion Stayen. Callexcell huurt er 2.200 m² extra kantooruimte. Dat schept ruimte voor een kleine 100 nieuwe jobs.

Callexcell biedt telefonische klanten- en verkoopsdiensten aan voor bedrijven. De klanten situeren zich in de telecom, nutsvoorzieningen, financiële instellingen en grotere retailketens, aan beide zijden van de taalgrens. Sinds de uitstap van Luc Lormans van Service Net als aandeelhouder in 2011, is het bedrijf in handen van Roland Duchâtelet (46%) en zaakvoerder Karin Van De Velde (54%).

Groei

“Om de verwachte groei in de toekomst op te vangen, hebben we ons oog laten vallen op de nieuwe kantoorruimte aan de Westvleugel van Stayen,” zegt Van De Velde. “Daardoor is er nu op ter mijn ruimte voor een kleine 100 extra banen.”

In vijf jaar tijd is Callexcell uitgegroeid tot een onderneming met 280 medewerkers (van wie een deel op interimbasis), goed voor een omzet van 13 miljoen euro.

DC/JCr

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.