Nieuws Limburg Truiense broers openen exclusieve hamburgertent

Truiense broers openen exclusieve hamburgertent

Truiense broers openen exclusieve hamburgertent

Na 2 restaurants in Brussel hebben de Truiense broers Phil en Jerry Vandermeulen nu ook in Antwerpen een vestiging van Manhattn’s geopend. Op de Groenplaats, dus pal in het centrum, is de exclusieve hamburgertent vrijdag officieel ingehuldigd.

Een mooi ondernemersverhaal is het wel. Jerry trok enkele jaren geleden naar New York om er in de horeca aan de slag te gaan. Hij opende een wafelkraam met Belgische wafels. Daarna bundelde hij de krachten met zijn broer Phil, die in Belgiƫ de hotelschool had doorlopen en ervaring had opgedaan in diverse toprestaurants. Samen wilden ze de unieke sfeer en authentieke hamburgers van New York naar Belgiƫ halen. Ze gingen van start op 2 toplocaties in Brussel, met name aan de Beurs en op de Louisalaan. Het concept werkte zodanig, dat er werd uitgekeken naar bijkomende vestigingen. Die is er nu dus in Antwerpen.

De Vandermeulen-broers deden voor de totale bouw en inrichting een beroep op het Lummense bedrijf Luyten Interior Contractors. Vanaf de ruwbouw tot de poetsploeg werd het integrale pakket van de nieuwe Manhattn’s voor hun rekening genomen. Het ontwerp van de zaak is van het Antwerpse designbureau Pink Eye.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.