Nieuws Limburg Truiense dienstenleverancier overgenomen

Truiense dienstenleverancier overgenomen

Truiense dienstenleverancier overgenomen

Huishoudservice, een poetsbedrijf uit Sint-Truiden, maakt voortaan deel uit van de Trixxo-groep. Zo’n 30 personeelsleden maken de overstap. Voor de Hoeseltse ondernemer Luc Jeurissen is het al de 90ste overname. Trixxo is nu goed voor 7.500 medewerkers en 228 miljoen euro omzet.

Huishoudservice was het bedrijf van ondernemer Kristof De Vlieger, die ook in de IT-sector actief is. Hij bouwde het team uit tot een 30-tal poetshulpen die met dienstencheques, actief zijn vanuit de kantoren in Sint-Truiden en Vorselaar. “Om te kunnen groeien in deze sector moet je aansluiten bij een groter geheel”, aldus De Vlieger.

Dat beseft overnemer Trixxo als geen ander. “We hebben nu éénmaal dit volume nodig om een gezond en duurzaam bedrijf te blijven in deze markt”, zegt Niels Prys, Operationeel Directeur Vlaanderen van Trixxo Dienstencheques. “De kleintjes krijgen het lastig om enige marge te realiseren. Veel van hen contacteren ons zelf om te kunnen aansluiten bij Trixxo. Indien er zich opportuniteiten voordoen, zoals nu met Huishoudservice, gaan we daar graag op in. Intussen is het voor onze afdeling al de 80ste overname. Daarnaast blijven we uiteraard ook heel sterk inzetten op onze organische groei.”

Samen met een 10-tal overnames bij uitzendpoot Trixxo Jobs, zit eigenaar Luc Jeurissen nu aan 90 overnames. Daar komen er dit jaar zeker nog 14 bij, waarvan 6 bij Jobs en elke maand eentje bij Dienstencheques. To be continued…

Reageer op dit bericht

Reacties

Gino F. 2021-04-10 11:18:04

Alweer proficiat Luc!!!

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.