Nieuws Limburg Truiense gaat Binnenvaart Vlaanderen leiden

Truiense gaat Binnenvaart Vlaanderen leiden

Truiense gaat Binnenvaart Vlaanderen leiden

(Foto: De Lloyd)

Promotie Binnenvaart Vlaanderen met hoofdkantoor in Hasselt, heeft Hilde Bollen aangesteld als directeur. De Truiense startte haar carrière 26 jaar geleden in de Antwerpse haven. In 1992 vervoegde ze Promotie Binnenvaart Vlaanderen als coördinator, waar ze dus heel wat ervaring kon opbouwen. Ze heeft masterdiploma’s in de rechten en in de maritieme wetenschappen. “Hilde maakt al 20 jaar deel uit van het team, zij kent het binnenvaartlandschap goed en weet als geen ander de uitdagingen waar wij voor staan,” aldus een mededeling van het directiecomité van PBV.

De vzw Promotie Binnenvaart Vlaanderen groepeert instellingen, diensten en organisaties die actief zijn in de binnenvaart. De vereniging werd opgericht door de Vlaamse regering en heeft als opdracht het gebruik van de waterwegen bevorderen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.