Nieuws Limburg Truiense takelaars landen op nieuwe locatie

Truiense takelaars landen op nieuwe locatie

Truiense takelaars landen op nieuwe locatie

De takeldienst M-Assistance uit Sint-Truiden is verhuisd naar een nieuw bedrijfsgebouw. “In Kortenbos is de ruimte om auto’s te stallen meer dan 1/3 groter”, zegt Joffe Heylen.

“Om te kunnen uitbreiden waren we in de regio al langer op zoek naar een nieuwe locatie”, zegt de zaakvoerder. “Uiteindelijk zijn we geland in het oude bedrijfsgebouw van de Limburgse Industriële Dakwerken in Kortenbos. Een hele stap vooruit, op vele vlakken. We zijn nu veel vlotter bereikbaar voor personeel en klanten, en kunnen zelf veel sneller uitrukken om voertuigen te gaan takelen. Bovendien is de ruimte om auto’s te stallen nu veel groter. Het laat toe om de wrakken van ongevallen apart van de andere auto’s te stockeren. We kunnen bovendien het bedrijfsterrein benutten om de inzameling van elektrische voertuigen mogelijk te maken. En zo maken we progressie om stap voor stap te voldoen aan de wettelijke duurzaamheidsnormen.”

M-Assistance heeft overigens beslist om op de nieuwe locatie te focussen op takeldiensten en transport, en bijgevolg de garaga-activiteiten af te bouwen.

JCr

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.