Nieuws Limburg Truiense vijftiger start nieuwe business op

Truiense vijftiger start nieuwe business op

Truiense vijftiger start nieuwe business op

Na meer dan 20 jaar sales-ervaring in de automobielsector, geeft Raf Vanbrabant (51) zijn beroepscarrière een nieuwe wending. Hij start als ondernemer met E-Volu, gespecialiseerd in laadoplossingen voor elektrische voertuigen.

“Gezien de steeds groter wordende vraag naar elektrische en hybride voertuigen, zeker voor de bedrijven, leek de tijd me rijp om een firma te beginnen die voor al deze voertuigen een laadoplossing kan aanbieden”, vertelt Raf. “En dat is wat we met E-Volu doen, van een wall-box is voor de particuliere klant tot laadinfrastructuur met meerdere laadpunten op kantoor of in mede-eigendom.”

“De sterkte van het nieuwe bedrijf is momenteel de interne kleinschaligheid”, legt de zaakvoerder uit. “Dit zorgt voor een heel persoonlijke en eerder familiaire aanpak, maar vooral voor een sterk vertrouwen met de consument. Maar, net zoals de elektrische voertuigenmarkt zelf, is E-Volu helemaal klaar om te groeien in de toekomst,” besluit Raf Vanbrabant.

JCr

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.