TSB verlengt contract van 3 miljoen met Belgacom

Technical Services Belgium (TSB)

in Beringen, voornamelijk actief in de installatie en het onderhoud van aansluitingen voor telefoon, internet en televisie, heeft vanaf 1 april een 2-jarig contract met Belgacom kunnen vernieuwen. "Heel belangrijk voor ons, aangezien Belgacom zowat 1/4 van onze omzet uitmaakt, goed voor zowat 3 miljoen euro," zegt zaakvoerder Ivan Konings (rechts op foto, naast zoon Roel).
"Ook met Telenet, dat de resterende 3/4 van de omzet vertegenwoordigt, gaan de gesprekken trouwens de goede richting uit." Een hele geruststelling voor TSB, aangezien het de gewoonte is van de klanten om iedere 2 jaar een nieuwe offertevraag de markt in te sturen. "Het is precies door deze contracten dat we op 5 à 6 jaar zijn gegroeid van 20 naar 150 medewerkers," zegt Ivan Konings nog.

TSB houdt zich gaandeweg meer bezig met herstellingen en onderhoud van bestaande installaties. "Voor Telenet hebben we nu een 50-tal mensen in dienst die alleen herstellingen doen. Dat is uiteraard goed voor de continuïteit in de business, al blijft het ons verbazen hoeveel mensen nog steeds een nieuwe aansluiting nodig hebben." TSB gaat ook nieuwe markten aanboren. "Een voorbeeld daarvan is het plaatsen van energiemeters op installaties van zonnepanelen," besluit de zaakvoerder.