Nieuws Limburg Tuinmannen starten selectiebureau

Tuinmannen starten selectiebureau

Tuinmannen starten selectiebureau

VK Woodmaterials, het bedrijf dat houten constructies en outdoor wellness verkoopt, start met een tweede activiteit. Hasselaar Ben Balcer en zijn compagnon Nico Vanderelst hebben VK People opgericht, een nieuwe onderneming waarmee ze vooral buitenlandse krachten voor de bouw en schoonmaaksector naar hier willen halen.

VK Woodmaterials ging 12 jaar geleden van start als tuinaanlegger. Gaandeweg bouwden Ben Balcer en Nico Vanderelst het bedrijf uit tot een aanbieder van allerlei houten constructies, zoals schuttingen, omheiningen, carports, poolhouses, enzovoort. In de coronaperiode werd het gamma uitgebreid met wellness-toepassingen, zoals zwembadcontainers, hottubs en saunabarrels. Volledige bijgebouwen en woonunits staan op de planning.

Maar nu komt er dus een tweede zaak bij, in een totaal andere branche. “Door de krapte op de arbeidsmarkt zijn we zelf intensief op zoek geweest naar nieuwe mensen”, vertelt Ben Balcer. “Zo hebben we ervaring opgebouwd in rekrutering en detachering. Een service waarmee we ook andere ondernemers kunnen helpen. Die activiteiten brengen we onder in dochterbedrijf VK People. In eerste instantie mikken we op gemotiveerde buitenlandse arbeidskrachten voor de bouw en schoonmaaksector, maar uiteraard kunnen we ook andere bedrijfstakken servicen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.