Nieuws Limburg Turks schildersbedrijf is beste van allochtonen

Turks schildersbedrijf is beste van allochtonen

Turks schildersbedrijf is beste van allochtonen

Het Turkse koppel Coskun Ozcelik en zijn echtgenote Nurhan Kaya van C&O Schilderwerken (Genk), gaat dit jaar met de award “Ondernemende Nieuwe Limburger 2012” lopen. Een onderscheiding die Unizo-Limburg en het provinciebestuur jaarlijks uitreiken om het ondernemerschap bij allochtonen in de kijker te plaatsen. Coskun is sinds 1991 in België en afkomstig uit Ankara. Zijn echtgenote Nurhan is geboren in België, en speelde al langer met het idee om een eigen zaak op te starten. In december 2009 gingen ze van start met hun schildersbedrijf ‘C&O Schilderwerken’.

Omdat Nurhan veel kennis heeft van ondernemerschap, sociale wetgeving en verzekeringen werd zij de zaakvoerder. De kinderen, waar door beide ouders Nederlands tegen gesproken wordt, zijn nauw bij de bedrijfsvoering betrokken. En met succes, want C&O doet het goed. “Wanneer de kans zich voordoet, willen we ons bedrijf graag uitbreiden met een verfwinkel en alle activiteiten onderbrengen in een nieuwbouw,” aldus de gelukkige winnaars.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.