Nieuws Limburg Twee knappe orders voor Limburgse afwerkers

Twee knappe orders voor Limburgse afwerkers

Twee knappe orders voor Limburgse afwerkers

Het allround schildersbedrijf Woutim uit Peer heeft samen met vloerdersbedrijf Lagrange-Placybel uit Pelt twee spraakmakende bestellingen ontvangen. Zowel de 357 kamers van het Crown Plaza Hotel in Brussel als de kleedkamers van Club Brugge worden door de combinatie aangepakt.

Woutim voert wel vaker grote afwerkingsprojecten van a tot z uit. Zaakvoerder Mario Timmers heeft daarvoor contacten in het hele land. Zo voert het bedrijf regelmatig werken uit voor sportclubs. Vorig jaar werd het stadion van KV Oostende nog onder handen genomen. In de aanloop van het nieuwe voetbalseizoen zullen nu ook de catacomben van het Jan Breydelstadion in een fris kleurtje worden gestopt. Hopelijk vergissen de schilders zich niet, want Woutim is al sinds jaar en dag een gewaardeerd sponsor van RSC Anderlecht…

Bij het project voor Club Brugge trekt Woutim de collega’s van Lagrange/Placybel mee aan boord. De zaakvoerders kennen elkaar onder meer uit de autosport. Als gekend vloerdersbedrijf heeft de firma uit Pelt een aanvullende expertise, die voor grootschalige projecten tot een integraal totaalaanbod leidt. In dat opzicht werken Woutim en Lagrange/Placybel ook samen voor de totale renovatie van het Crown Plaza Hotel in Brussel. Het gaat om 357 kamers die een frisse en hedendaagse uitstraling nodig hebben. Het order houdt onder meer de plaatsing in van 10.000 m² aan moderne vloer- en wandtegels voor de badkamers. Het project wordt in fases afgewerkt en de oplevering wordt verwacht in het voorjaar van 2021.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.