Nieuws Limburg Twee Limburgse apothekers zijn beste van Vlaanderen

Twee Limburgse apothekers zijn beste van Vlaanderen

Twee Limburgse apothekers zijn beste van Vlaanderen

Tijdens de Top van het Vlaams Apothekers Netwerk werd afgelopen weekend de beste huisapotheker van het land gekroond. De titel ging naar Apotheek Loksbergen van Philippe Elens en Geertrui Put.

De verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door het vakblad De Apotheker en het Vlaams Apothekers Netwerk, een bundeling van diverse beroepsverenigingen voor apothekers. Een professionele jury en collega-apothekers mogen de genomineerde kandidaten beoordelen. Na een afvallingsrace bleven er vorig weekend nog 3 finalisten over. Daarbij 2 Limburgse ondernemingen: Apotheek Loksbergenen en Apotheek Els Bollen uit Genk. Het waren uiteindelijk Philippe Elens en Geertrui Put die met de hoofdprijs aan de haal gingen.

Naast de uitreiking van de awards vond er tijdens deze Top ook een discussie plaats met diverse politici en beleidsmakers over de toekomst van het beroep. Er was ook ruimte voor onderlinge netwerking.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.