Nieuws Limburg Twee ondernemers laten leven bij frontale botsing

Twee ondernemers laten leven bij frontale botsing

Twee ondernemers laten leven bij frontale botsing

Bij een dramatisch verkeersongeval vorig weekend in Vroenhoven zijn de bestuurders van beide voertuigen om het leven gekomen. Het waren allebei supermarktuitbaters met een grote klantenkring en hechte familieband.

Het eerste slachtoffer was Eddy Stulens, mede-uitbater van superette Gerda Thijs in Bilzen. Hij stond bekend als een joviale handelaar die steeds de handen uit de mouwen stak en een vriendschappelijke relatie met zijn cliënteel belangrijk vond. Eddy Stulens zou in juni 66 jaar geworden zijn. Hij laat zijn echtgenote, zoon en 3 kleinkinderen achter. Online condoleren kan via deze link.

Begin deze week overleed ook de chauffeur van het tweede voertuig. Ellen Meers (37) was zaakvoerder van AD Delhaize in Vlijtingen, een populaire buurtsupermarkt. Bij haar collega’s en klanten stond ook zij bekend als hardwerkend en joviaal. Ze laat haar ouders, partner (Gert Levenstond van het gekende transportbedrijf in Riemst), en haar zoon Juno na.

Door de corona-maatregelen vinden beide uitvaartdiensten in beperkte familiekring plaats. Onze redactie biedt haar deelneming aan bij de getroffen families en vrienden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.