Nieuws Limburg Twee orders van half miljoen in Lummen

Twee orders van half miljoen in Lummen

Twee orders van half miljoen in Lummen

Kantoor- en projectinrichter flemishIN uit Lummen heeft twee grote opdrachten binnengehaald met een waarde van 500.000 euro. Het gaat om het ontwerp en realisatie van de nieuwe kantoren voor Soprema uit Grobbendonk (gespecialiseerd in waterdichtingssystemen) en voor Val d’Hony-Verdifarm uit Paal-Beringen, de gekende groothandel in benodigdheden voor dierenartsen.

De projecten zijn een voorbeeld van de transformatie die flemishIN de afgelopen 5 jaar heeft doorgemaakt. Van een productverkoper is het bedrijf uitgegroeid tot een conceptueel totaalinrichter. “Die nieuwe rol bevalt ons enorm”, zaakvoerder Erik van den Aarssen. “Het vergt veel energie van ons team, maar iedere afdeling zet steeds zijn beste beentje voor. En dan blijven de resultaten niet uit. Ik ben dan ook enorm fier op onze mensen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Zonhoven
Zonhoven

BNP stopt smak geld in Konings

BNP Paribas Fortis Private Equity, de investeringspoot van de Franse bank, heeft een minderheidsparticipatie genomen in de Zonhovense drankenproducent Konings.… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.