Nieuws Limburg Tweede genomineerde: Jan Everts van Interrent

Tweede genomineerde: Jan Everts van Interrent

Tweede genomineerde: Jan Everts van Interrent

Volgende week wordt in Hasselt beslist wie van de 4 genomineerden aan de haal zal gaan met de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer 2017. Als voorbeschouwing brengen we een kort portret van de 4 kanshebbers. Vandaag: Jan Everts van Interrent.

Jan Everts wordt in mei 37 jaar. Hij is zaakvoerder van Interrent, een bedrijf dat machines voor o.a. de industrie, bouw en tuinbouw verhuurt. Interrent heeft vestigingen in Bree, Genk en Lommel. Die wist Jan Everts doorheen de jaren flink uit te bouwen. Na de start van zijn carrière als filiaalverantwoordelijke bij een garagebedrijf, stapte hij in 2005 in de zaak van zijn ouders. In juni 2013 kocht hij alle aandelen van de Interrent-groep en ging hij nog meer dan voorheen, zijn eigen stempel drukken op de ontwikkeling van het bedrijf. Dit hield onder meer in dat er ook zwaardere machines in het gamma werden opgenomen, zoals hoogtewerkers, machines voor grondverzet, hef- en
hijstoestellen en stroomaggregaten. Andere wijzigingen waren de verdere professionalisering van het personeelsbeleid, de aankoop, financiën, enzovoort. Interrent ging zich tevens specialiseren in de totaalverhuur voor grote projecten, zoals bij de afbraak van de productielijnen bij Ford Genk.

Kortom: zeker een sterke kandidaat!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.