Twin Seats brengen romantiek in Lommelse filmzalen

De bioscoopketen Utopolis is gestart met de eerste fase van grondige renovatiewerken aan het cinemacomplex van Lommel. Behalve de pas vernieuwde geluidsinstallatie en de schermen, wordt alles eruit geflikkerd en helemaal vernieuwd. Zo komen er een aantal Twin Seats, die de romantische beleving van het bioscoopbezoek moeten verhogen. Voorlopig zijn de eerste 2 zalen aan de beurt. In 2014 volgt dan de rest van het filiaal, dat nog maar enkele maanden terug in eigen beheer wordt uitgebaat.

utopolisUtopolis maakt zich tevens op om over te schakelen naar een online reservatiesysteem per zitje. “Ik heb in mijn eerste maanden de tijd genomen om naar de noden van onze klanten te luisteren,” aldus Sigurd Thomassen, Theatre Manager van Utopolis Lommel. "Deze werken zijn het resultaat van onze oefening om de Utopolis-beleving te optimaliseren."

De bioscoopketen Utopolis is de Belgische tak van Utopia, een Luxemburgse groep die actief is in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Belgische vestigingen van Utopolis zijn er in Aarschot, Lommel, Mechelen en Turnhout. Als derde grootste cinemaketen in Vlaanderen profileert de groep zich als buurtcinema met oog voor een kwalitatieve en hoogtechnologische filmervaring. Zo pakte Utopolis in 2007 als eerste uit met 3D-cinema in België.