Nieuws Limburg Typografics vindt nieuwe stek in Hasselt

Typografics vindt nieuwe stek in Hasselt

Typografics vindt nieuwe stek in Hasselt

Typografics, een bedrijf uit Oost-Vlaanderen dat al meer dan 25 jaar grafische en crossmediale designers outsourcet, heeft sinds kort een kantoor in Hasselt. Op de Corda Campus Corda hebben ze een plaats gevonden tussen een aantal start-ups.

Danny Mertens, zaakvoerder van Typografics (foto), is enthousiast: “Sinds enkele jaren groeit ons bedrijf gestaag en moeten we voortdurend op zoek gaan naar nieuwe medewerkers om aan de vraag te kunnen voldoen. Ons kantoor in Hamme barstte uit zijn voegen. We moesten dus wel actie ondernemen. Omdat onze mensen elke dag bij klanten over heel Vlaanderen uitzwermen, kozen we voor een bijhuis in Hasselt. Dat is een bereikbare werkplek voor de mensen die wonen in de streek van Leuven, Antwerpen of de Kempen. Bovendien beweegt vanalles in Hasselt en het is als ondernemer dan ook zeer prettig om de drive en de inzet van jonge, beginnende bedrijfjes te zien. Het is een echte wisselwerking: wij worden uitgedaagd om anders te denken en te ondernemen, de start-ups kunnen dan weer leren hoe je groei duurzaam maakt. We zullen dus regelmatig ontmoetingsmomenten organiseren en bijwonen.”

Typografics heeft trouwens nog heel wat vacatures in de nieuwe vestiging van Hasselt. “Specifiek gaat het om grafisch en crossmediale vormgevers, webdesigners en front-end developers en getalenteerde UX/UI designers”, aldus nog Mertens. “Zowel freelancers als wie in vaste loondienst wil werken, mag zich bij ons aanmelden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.