Nieuws Limburg U sluit voor fruit? Karel zorgt voor de zorg

U sluit voor fruit? Karel zorgt voor de zorg

U sluit voor fruit? Karel zorgt voor de zorg

Fruitsnacks, het bedrijf dat via een abonnementsformule fruitmanden levert bij bedrijven, heeft heel wat annulaties ontvangen van klanten die de deuren hebben gesloten. “De niet-geleverde manden schenken we nu aan goede doelen en verdelen we onder het personeel van de zorgsector”, aldus zaakvoerder Karel Paesmans.

Ruim 6.000 manden levert Fruitsnacks wekelijks bij bedrijven over heel het land. Maar als er geen personeel aanwezig is, moet er uiteraard ook geen vers fruit worden gebracht. Wie tijdig verwittigt, kan het abonnement tijdelijk stopzetten. “Maar we ontvingen ook heel wat laattijdige annulaties, waardoor we met het fruit zouden blijven zitten”, aldus Karel Paesmans. “We hebben daarop beslist om de manden aan goede doelen te bezorgen, zoals Sint-Vincentius. Er zijn trouwens ook heel wat klanten die met plezier hun fruit betalen om het vervolgens aan minderbedeelden of zorgbehoevenden te schenken.”

Maar Paesmans gaat nog verder. “We willen zeker de mensen in de zorgsector niet vergeten en schenken hen graag wat extra vitaminen om deze drukke dagen goed door te komen. Ze verdienen de steun voor 200%.”

Catherine Perard van Vulpia, dat 41 woonzorgcentra overkoepelt, is alvast heel blij met deze oplossing: “Een oprechte dankjewel aan Fruitsnacks voor dit onbaatzuchtige gebaar. Onze medewerkers zullen dit zeker op prijs stellen.”

(Meer Corona-nieuws voor Limburgse ondernemers: klik op deze link)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer