Nieuws Limburg Uitbater Spar is Persoonlijkheid van het Jaar

Uitbater Spar is Persoonlijkheid van het Jaar

Uitbater Spar is Persoonlijkheid van het Jaar

Jean-Libert Abrams en partner Viviane Mebis zijn uitgeroepen tot de Retail Persoonlijkheid van het Jaar. Ze moesten bij de verkiezing van de Hospitality Awards Belgium alleen 2 bakkerijen (uit Wetteren en Zottegem) laten voorgaan. In hun provincie en sector gingen ze dus met de hoofdprijs aan de haal.

De overwinning werd niet op een presenteerblaadje aangeboden. Een professionele jury onderzocht zorgvuldig de honderden kandidaturen, en beoordeelde het ondernemerschap op criteria als: inspirerend vermogen, daadkracht, authenticiteit, prestatiegerichtheid, klantvriendelijkheid, ondernemingsdrang en maatschappelijke toewijding.

Een fameuze verrassing voor Jean-Libert Abrams en Viviane Mebis die vorig jaar hun zaak in Schulen (Herk-de-Stad) fors hebben uitgebreid (x 2,5 keer de oppervlakte) en de vlag van Supra inruilden voor die van Spar. De winkel was meteen de enige onderscheiding die Limburg te beurt viel op de Hospitality Awards Belgium (voor retail en horeca).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.