Nieuws Limburg Uitbreiding Trius nodig om groei waar te maken

Uitbreiding Trius nodig om groei waar te maken

Uitbreiding Trius nodig om groei waar te maken

ICT-leverancier Trius heeft in Genk de nieuwe kantoren en toonzaal in gebruik genomen. Het gaat om een aanzienlijke uitbreiding die nodig is om de groei van de onderneming te ondersteunen. De architect van het project is Rob Gijsenberg van Buro B uit Genk.

TriusTrius begon exact 13 jaar geleden als een zuiver IT bedrijf in een garage van 8m². De twee oprichters, Frank Verjans en Bart Van De Sompel (foto) waren destijds de enige personeelsleden. In die tijd heeft de onderneming een steile opgang gemaakt, zowel door interne groei als overnames, zoals Veldeman in Hasselt. Met Office Plus werd een zusterbedrijf gestart dat in kantoorbenodigdheden doet.

Met de zopas afgeronde bouwplannen neemt Trius een nieuwe horde in de bedrijfsgeschiedenis. De nieuwe toonzaal is specifiek gericht op de business to businessklanten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Bilzen, Diepenbeek
Bilzen

Zizoo: dat is er opnieuw eentje bij

Zizoo, met 3 winkels actief in consumenten-IT, webdesign en IT-services voor bedrijven, maakt bekend dat het IT-bedrijf Delta Technics uit… Lees meer

Beringen
Beringen

Essec stuurt fixers op pad

Telecom- en IT-groep Essec heeft een nieuwe dienstverlening opgestart. Een team van specialisten zal worden ingezet om op dagbasis IT-infrastructuur… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.