Artisanale taartenbakker nestelt zich in Hasselt
Het historische pand De Gulden Sadel op de Hasseltse Havermarkt, waar onder meer Le Pain Quotidien zat, krijgt een andere… Lees meer
Alle champignons die er nog te rapen vallen in het onlangs failliet verklaarde Champignoncultuur Jagersborg in Maaseik, worden dezer dagen door uitzendkrachten in bakjes gedaan.
Dat heeft het Nederlandse champignonbedrijf Banken Mushrooms, dat eigenaar is van het onroerend goed, bevestigd. Het gaat daarbij volgens topman Rob Banken niet om een nieuwe activiteit of doorstart, maar met het ‘opgebruiken’ van het compost dat er zich al in de fabriek bevond en nog steeds champignons voortbrengt. Volgens Rob Banken is er nog voor enkele weken werk in de fabriek. Voor het plukken van de laatste champignons heeft Banken een interimbureau ingeschakeld. Wat er daarna met het bedrijf gebeurt, is nog niet duidelijk. Een curator houdt zich met het dossier bezig.
Het historische pand De Gulden Sadel op de Hasseltse Havermarkt, waar onder meer Le Pain Quotidien zat, krijgt een andere… Lees meer
In onze zomer-rubriek Out of Office gunnen Limburgse ondernemers en managers een inkijk in hun leven na de kantooruren… Aflevering… Lees meer
Na een recente overname in Alken hebben de Zonhovense ondernemers Dirk Berden en Geert Helsen opnieuw een parel aan de… Lees meer
Tim Vandewinkel van het bedrijf Loft Interieur/Lofra Projects met vestigingen in Kinrooi en Diepenbeek, mag zich een jaar lang de… Lees meer
Thierry Jacobs opent op 16 oktober de gloednieuwe 'citylounge' Saint Street op de markt van Sint-Truiden. “De afgelopen twee jaar… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen