Nieuws Limburg Uni-K is voor K-Uva

Uni-K is voor K-Uva

Uni-K is voor K-Uva

Kuva Verswinkel uit Kinrooi heeft de Uni-K Award in de wacht gesleept. Een jury van zelfstandige ondernemers, politici en academici besliste dat zaakvoerder Theo Kunnen zich de lokale Ondernemer van het Jaar mag noemen.

De uitreiking vond plaats op het grote ondernemersfeest van 6 maart in GC De Stegel. Kuva Verswinkel, een dorpssupermarkt die zich op een unieke wijze positioneert, kreeg de gouden medaille. “Dit omwille van de unieke aanpak in een moeilijke markt”, aldus het juryrappart. “Tussen de Jumbo’s, de Colruyts en Albert Heyns van deze wereld positioneert deze dorpsslager annex dorpssupermarkt zich op een unieke wijze. De dynamiek die deze houding veroorzaakt, zorgt voor een enorme constante toeloop van klanten die kwaliteit en service hoog achten.”

Mooie woorden. En die waren er ook Niels Gielen van Café Beej Nelis, die de publieksprijs mee naar huis mocht nemen. De lokale horecazaak is dan ook gekend in heel Kinrooi en omstreken.

De laatste prijs was de Spotlight Award, die een Kinrooinaar of bedrijf bekroont dat het laatste jaar extra is opgevallen met een uitzonderlijke prestatie of een unieke ontwikkeling. De eer was voor John Bombeke van Ergonomics, een firma in automatiseringen, maatwerken en hijsgereedschappen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.