Nieuws Limburg Uniek: zaken doen tijdens carnavalstoet

Uniek: zaken doen tijdens carnavalstoet

Uniek: zaken doen tijdens carnavalstoet

Nergens in Limburg leeft de traditie van carnaval zodanig als aan de Maaskant. De stoet die afgelopen weekend door Maasmechelen trok, is dan ook één van de meest kleurrijke en drukst bezochte parades van ons land. En omdat echt iedereen er door de carnavalsmicrobe is gebeten, vonden slimme ondernemers het een opportuniteit om rond dit gebeuren een zakelijke activiteit op te zetten. Net zoals je naast het parcours van bijvoorbeeld de Ronde van Vlaanderen een luxetent kan zien waar de VIP’s elkaar ontmoeten, stond er aan het gemeentehuis van Maasmechelen een prachtige tent waarin bedrijfsleiders en genodigden elkaar konden treffen. Live muziek, cateringfaciliteiten en de beste plaatsen voor de passage van de carnavalisten, waren het recept van deze businessformule.

jacky jacqmaert “We mochten maar liefst 617 genodigden verwelkomen,” aldus Jacky Jackmaert, voorzitter van het organiserende comité ZIP (foto). “Het waren bijna uitsluitend ondernemers van Maasmechelen en andere gemeenten uit de omgeving. Ook de burgemeester en gedeputeerde waren er. Allemaal mensen die houden van de ongedwongen sfeer en tussen pot en pint elkaar kunnen treffen. Een formule die duidelijk aanslaat. De reacties die we kregen waren unaniem positief. Wat vooral wordt gewaardeerd is dat de gastheren hiermee eens andere zakenrelaties kunnen aanspreken dan zij die traditioneel voor sportwedstrijden of iets serieuzere culturele activiteiten worden uitgenodigd.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.