Nieuws Limburg United Experts verwelkomt team in Beringen

United Experts verwelkomt team in Beringen

United Experts verwelkomt team in Beringen

Erfgoed en Visie, een architecten- en adviesbureau uit Malle, sluit zich aan bij United Experts uit Beringen. De groepering is gespecialiseerd in projecten van monumentenzorg en erfgoed.

United Experts is een samenwerking tussen diverse architecten en adviseurs met een bijzondere expertise in de restauratie, renovatie, onderhoud en herbestemming van gebouwen en monumenten met geschiedkundige waarde. De onderneming bevindt zich in Beringen (be-MINE). De grondlegger ervan is studie- en adviesbureau DLV, op dezelfde locatie gevestigd.

“We zijn trots dat de dynamische groep van architecten en historici van Erfgoed en Visie ons zal vervolledigen”, zegt Dirk Coucke, CEO van United Experts. “Met hun komst groeien we naar een team van meer dan 200 experten. De complementaire kennis en ervaring tilt onze dienstverlening naar een hoger niveau. Iedereen die in Vlaanderen een erfgoedproject wil realiseren, zit bij ons gebeiteld”, besluit hij.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.