Nieuws Limburg Uw dagen doorbrengen bij Democo: een droom

Uw dagen doorbrengen bij Democo: een droom

Uw dagen doorbrengen bij Democo: een droom

Een mooie onderscheiding voor CEO Philip Demot, HR-directeur Ilse Claes en de rest van het team bij bouwbedrijf Democo: ze zijn verkozen tot Great Place to Work, en dit als eerste in heel België.

Met 800 zijn ze nu: de Democo-llega’s. En dat ze goed gesoigneerd worden, blijkt uit de verkiezing van het bedrijf tot Great Place to Work, een titel die jaarlijks wordt uitgereikt aan bedrijven die een grondige inspectie met brio doorstaan. De mening van de werknemers over de jobtevredenheid, familiale werksfeer, open communicatie en toekomstplannen, is doorslaggevend bij de beoordeling. Democo is de eerste onderneming die dit jaar de prestigieuze onderscheiding binnenhaalt.

“We zijn erg trots op deze erkenning”, aldus gedelegeerd bestuurder Philip Demot. “Al sinds de opstart van Democo in 1977, zijn de medewerkers het fundament van ons bedrijf. De voorbije jaren zijn er sterke veranderingen doorgevoerd, die noodzakelijk waren voor de verdere groei. Dankzij de steun, het vertrouwen en de wil om vooruit te gaan bij al onze 800 medewerkers, is dat een succes gebleken.”

Een grote pluim voor het binnenhalen van de onderscheiding mag op de hoed van HR-directeur Ilse Claes worden geprikt. Die blijft bescheiden onder de lofbetuigingen. “De titel Great Place to Work is een bekroning voor al onze medewerkers”, zegt ze. “Het sterkt ons om een steeds betere en hechtere werkplek te maken. Dat is enorm belangrijk in de War for Talent. Want vandaag is het niet evident om talent voor lange tijd aan je onderneming te binden. Zeker niet in de bouwsector, waar heel wat knelpuntberoepen, zoals ingenieurs, techniekers en calculators te vinden zijn. Deze onderscheiding als beste werkgever kan een steuntje in de rug zijn voor ons wervingsbeleid”, besluit ze.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer