Nieuws Limburg Vacature voor 20 mensen die graag testen

Vacature voor 20 mensen die graag testen

Vacature voor 20 mensen die graag testen

Het Limburgse technologiebedrijf Testronic, gespecialiseerd in het testen van hard- en software, voorziet dit jaar nog 20 extra aanwervingen. Dat heeft alles te maken met de snelle groei. Het bedrijf, gevestigd op het Wetenschapspark in Diepenbeek, test onder meer de signalen van grote telecombedrijven. “Wij moeten het hebben van een slimme manier van testen,” zegt CEO Johan Craeybeckx. “Wij schrijven dan ook zelf de software om dingen ‘automatisch’ te testen.”

testronic labsIn twee jaar tijd wist het bedrijf het aantal medewerkers te verdubbelen. Nu werken er ruim 100 mensen. “Vorig jaar gingen winst en omzet nog eens 12 procent hoger,” aldus nog Craeybeckx. “En ook dit jaar verwachten we deze groei vast te houden”, zegt Craeybeckx. “We hebben immers een Zwitserse operator als nieuwe klant aan de haak geslagen, en gaan ons ook toeleggen op het testen van intelligente systemen. Tegen het eind van dit jaar zullen we daardoor minstens 20 mensen extra nodig hebben,” besluit de CEO.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.