Nieuws Limburg Van de Kreeke doet overname in Nederland

Van de Kreeke doet overname in Nederland

Van de Kreeke doet overname in Nederland

Habenu- van de Kreeke, de bedrijvengroep van Bas van de Kreeke met het hoofdkantoor in Beringen, heeft in Maastricht de firma Hogenboom Installaties overgenomen. “Een gekend familiebedrijf in de streek, dat voor ons een grote meerwaarde betekent”, zegt Bas.

Hogenboom Installaties ontwerpt, installeert en onderhoudt al sinds 1965 installaties voor centrale verwarming, mechanische ventilatie en luchtbehandeling, en voert loodgieterswerkzaamheden uit. Het bedrijf is een gekende naam in Nederlands Limburg. De huidige zaakvoerders hadden niet direct familiale opvolging en wisten zo Habenu – van de Kreeke te overtuigen als overnemer.

“Deze overname sluit aan op onze verbindende strategie, waarbij we familiebedrijven overnemen die aansluiten op onze waarden”, aldus Bas van de Kreeke. “De backoffice wordt geïntegreerd, maar we doen het ondernemerschap van het bedrijf zelf niet te kort. We zijn erg blij met deze aanwinst. Het laat toe dat we zowel voor onze eigen groep als voor derden nu specialisten in deze niche in huis halen.”

De bedrijvengroep Habenu – van de Kreeke telt nu zo’n 235 medewerkers en zet 64 miljoen euro om, ongeveer gelijk verdeeld over België en Nederland.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.