Nieuws Limburg Van de Kreeke promoveert trouwe soldaat tot adjunct

Van de Kreeke promoveert trouwe soldaat tot adjunct

Van de Kreeke promoveert trouwe soldaat tot adjunct

Laurent Habets (38) is zopas benoemd tot adjunct-directeur voor de wegenbouwactiviteiten bij zowel de Belgische als Nederlandse tak van aannemer van de Kreeke. De ingenieur was amper 21 toen hij bij het bedrijf begon, en klimt nu op tot directieniveau.

Laurent deed bij van de Kreeke eerst ervaring op als calculator, werkvoorbereider, projectleider en manager. Hij bouwde tegelijk een stevig netwerk op in Belgisch en Nederlands Limburg. Nu stijgt hij nog een trapje op de ladder.

Bas van de Kreeke: “Laurent is oprecht en geeft zijn team alle ruimte om te ontwikkelen. Hij werkt graag met opdrachtgevers en partners samen op basis van vertrouwen. Deze waarden behoren tot ons DNA. Laurent zal dan ook een voorname rol spelen in de strategische keuzes die we als bedrijf zullen maken. We zijn verheugd dat we deze belangrijke functie intern hebben ingevuld en wensen Laurent alle succes toe.”

Van de Kreeke en Habenu-van de Kreeke vormen samen een groep bedrijven actief in de wegenbouw, bouw, leiding- en betontechniek en vastgoedservice. De groep heeft 200 medewerkers in dienst en zet 50 miljoen euro om, ongeveer gelijk verdeeld over België en Nederland.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.