Nieuws Limburg Van den Boer bouwt nieuwe KMO-zone in Lanklaar

Van den Boer bouwt nieuwe KMO-zone in Lanklaar

Van den Boer bouwt nieuwe KMO-zone in Lanklaar

Aan de zogenaamde ‘Turbo-rotonde’ in Lanklaar is het Noord-Limburgse bouwbedrijf Van den Boer Concept druk in de weer met de bouw van tientallen bedrijfspanden. “Inmiddels zijn al 18 industriegebouwen opgeleverd, waarvan een aantal specifiek op maat van de klant werden gebouwd,” zegt Filip Remans, mede-vennoot van Van den Boer Concept. “Tot dusver werken bij al deze klanten samen zo’n 40 tot 50 personen. Deze KMO-zone Soerveld heeft dus nu al een economische relevantie voor de streek. Voor de niet-ingevulde zichtlocaties naast de Boslaan staan er nog nieuwe projecten in de steigers, al dan niet met showroom-activiteiten.”

Soerveld-7 [1600x1200]En intussen gaat de ontwikkeling verder, want het totale terrein is 6,5 hectare groot. “Als volgende stap bouwen we nu een 10-tal kleinschalige bedrijfsunits van 180 tot 216 m². We bieden deze kant-en-klaar te koop aan. We merken dat vele starters de eigen woonst of garage ontgroeid zijn en met een professionele accommodatie hun verdere groeiplannen vorm willen geven.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.