Nieuws Limburg Van Havermaet neemt kantoor in Geel over

Van Havermaet neemt kantoor in Geel over

Van Havermaet neemt kantoor in Geel over

De bedrijfsadviesgroep VHG (Van Havermaet Groenweghe) neemt het Kantoor Cuypers in Geel onder de vleugels. Door de aansluiting versterkt VHG zijn positie in de Kempen, waar het in Herentals al een andere vestiging heeft.

Bob CuypersHet Kantoor Cuypers werd in 1990 opgericht door Bob Cuypers (foto), zelf accountant en belastingconsulent. Het kantoor telt momenteel een 15-tal medewerkers. “Door de samenwerking met VHG kan ik de toekomst van ons kantoor veilig stellen,” zegt Bob Cuypers. “VHG stelt, net zoals wij, kwaliteit boven volume. Bovendien zullen we nu voor onze klanten kunnen rekenen op de specialisten van VHG. Er is ook een praktische reden: ons kantoor in Geel werd stilaan te klein. Vanaf nu zullen een aantal van ons terecht kunnen in de vestiging van VHG in Herentals.”

Voor VHG betekent de aansluiting van het Kantoor Cuypers een nieuwe stap in de groeistrategie. “Wij staan sterk in Limburg,” zegt Rudi Zeelmaekers, vennoot bij VHG. “Die leiderspositie willen we ook graag realiseren in de Kempen. Dit is dus geen eindpunt.”

Door de aansluiting van Kantoor Cuypers, groeit VHG uit tot een groep van meer dan 160 medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.