Nieuws Limburg Van Marcke bouwt nieuwe conceptstore in Hasselt

Van Marcke bouwt nieuwe conceptstore in Hasselt

Van Marcke bouwt nieuwe conceptstore in Hasselt

Badkamerspecialist Van Marcke heeft de bouwvergunning binnen om aan de Genkersteenweg in Hasselt een nieuwe conceptwinkel te bouwen. “Het gaat concreet om een ‘Inspiration Store’, waarin de klant niet alleen badkamer- en wellnessconcepten kan kiezen, maar ook inspiratie vindt voor de juiste verlichting, vloer, wandtegels of verf,” zegt Agnès Pringiers, PR-verantwoordelijke bij Van Marcke. “We begeleiden de klanten ook bij de keuze van keukens of verwarming.” Van Marcke introduceert deze Inspiration Stores in het hele land. In Kortrijk is de eerste al opengegaan, nadien volgen Aartselaar, Wijnegem, en daarna Hasselt. “In Limburg starten de werken eind 2011 met de bouw van een nieuwe toonzaal van zo’n 1100 m2,” gaat Agnès Pringiers verder. “Deze grenst aan het huidige gebouw, dat vervolgens volledig zal gerenoveerd worden, om tegen eind 2012, mogelijk zelfs pas in 2013, één groot geheel te vormen.”

De exacte prijsraming van de investering is nog niet gebeurd. De firma Mathieu Gijbels uit Opglabbeek werd intussen wel al als aannemer gecontracteerd. Hier in Limburg was concullega Lambrechts de eerste om een soortgelijk totaalconcept voor sanitair, verwarming en wellness aan te bieden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.