Nieuws Limburg Van Merksteijn neemt afscheid van managing director

Van Merksteijn neemt afscheid van managing director

Van Merksteijn neemt afscheid van managing director

Frank Leurentop, de interim-manager die managing director en bestuurder was bij draadproducent Van Merksteijn Quality Wire in Overpelt, heeft het bedrijf verlaten. De feiten dateren al van enkele maanden geleden, maar het ontslag als bestuurder werd nu pas in het Belgisch Staatsblad gepubliceerd. Lang heeft Leurentop niet moeten stilzitten, want hij is inmiddels al actief bij Vanas Engineering in Melsele.

Met verliezen van 1,3 miljoen in 2008 en 2,5 miljoen in 2009 kan Van Merksteijn Quality Wire niet echt schitterende cijfers voorleggen. Uiteraard speelt de economische crisis daarbij een rol. Ook bij het zusterbedrijf Van Merksteijn Fences Belgium, op een andere locatie in Overpelt gelegen, was 2009 een jaar om snel te vergeten. De omzet tuimelde bijna 20 miljoen euro omlaag tot 48 miljoen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.