Nieuws Limburg Vandalen bezegelen het lot van veelbelovende startup

Vandalen bezegelen het lot van veelbelovende startup

Vandalen bezegelen het lot van veelbelovende startup

Maes en Krol zijn de curatoren van 3 nieuwe falingen (de laatste uit het rijtje), Gerkens en Bijloos nemen de eerste voor hun rekening. Zij zien schuldvorderingen tegemoet voor 19 augustus via RegSol. Het gaat om deze bedrijven:

– Thema Solutions (Maaseik)
– Mesa (Ham)
– Bozani (Beringen)
– Scarabees (Hasselt)

Die laatste, Scarabees, is het bedrijf dat werd opgericht door Edwin Mincke en Rob Mahieu. Zij hadden innovatieve oplaadstations voor gsm’s en iPads gemaakt, die op openbare plaatsen konden neergezet worden. De reden van het faillissement is dat de oplaadstations, gevoed door zonne-energie, telkens door vandalen werden vernield en voorbijgangers of bezoekers er bijgevolg geen gebruik van konden maken. Beide oprichters hadden de hoop laten varen om in deze branche de doorbraak te forceren, en zijn intussen met andere ondernemende ideeën gestart (waaronder een formule om via commerciële aanbiedingen klanten tot bij retailers te krijgen).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kortrijk, Tongeren
Kortrijk

Tongerse wordt baas van Barco

De Tongerse An Steegen wordt vanaf 1 oktober co-CEO bij de Kortrijkse beeldvormingsgroep Barco. Zij zal dan samen met Charles… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.