Nieuws Limburg Vandebos bouwt Genks rustoord van 5 miljoen

Vandebos bouwt Genks rustoord van 5 miljoen

Vandebos bouwt Genks rustoord van 5 miljoen

Bouwbedrijf Vandebos uit Alken heeft het contract binnengehaald om fase 3 van het Prinsenpark in Genk uit te voeren. Het gaat om een uitbreiding van 35 kamers en 41 serviceflats aan het private rusthuis dat wordt uitgebaat door de Senior Living Group. “De werken zullen aanvangen op 8 augustus en duren ongeveer tot maart 2013,” zegt Krijn Henrotte van Vandebos. Met deze bestelling (ruwbouw en afwerkingen) is een bedrag van meer dan 5 miljoen euro gemoeid, zonder de technieken. “Deze zullen via een coördinatiefee eveneens bij ons als hoofdaannemer besteld worden, zodat de bouwheer slechts 1 aanspreekpunt nodig heeft. Een grote bestelling dus voor onze firma, maar we hebben de voorbije jaren bewezen dat zulke projecten perfect tot een goed einde kunnen gebracht worden met respect voor alle partijen.” De architectuur is in handen van Architectenburo ID Signe bvba (Chris Aerts) terwijl de stabiliteit en technische studies zullen gebeuren door Plakoni.

Vandebos heeft de crisismaanden dus zonder zorgen overleefd. “De omzet in het afgelopen boekjaar (recent afgesloten op 30 juni) zal een stuk hoger uitkomen dan het vorige, en dat ondanks de slechte maand december,” aldus nog Krijn Henrotte. “Ook de toekomst ziet er erg goed uit met een orderportefeuille die momenteel zo’n 21 miljoen euro bedraagt.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.