Nieuws Limburg Vandereyt schept 100 jobs in nieuwe fabriek

Vandereyt schept 100 jobs in nieuwe fabriek

Vandereyt schept 100 jobs in nieuwe fabriek

Het Zonhovense bouwbedrijf Martin Vandereyt schakelt een versnelling hoger. De Limburgse pionier in houtskeletbouw investeert verschillende miljoenen in een nieuw project in Dilsen-Stokkem, goed voor 100 extra jobs.

De bouwgroep van Martin Vandereyt begon in 1990 als één van de eersten in Limburg met houtskeletbouw. Naast zijn echtgenote Fabienne hebben ondertussen ook de zonen David en Stijn het familiebedrijf vervoegd. Goed twee jaar geleden investeerde het bedrijf nog miljoenen in een nieuw hoofdkantoor, nieuwe productiehallen en machines. Behalve in houtskeletbouw is de familie ook actief in algemene bouwwerken en in de plaatsing van ramen en deuren.

Om verder te groeien heeft Martin Vandereyt nu in Lanklaar 27.000 m² industriegebouwen gekocht van Jos Vaessen. De bouwgroep wil hier meerdere miljoenen investeren in de afdeling voor houtskeletbouw en meteen een honderdtal bijkomende jobs creëren. Een quantumsprong, want de bouwgroep telt momenteel zo’n 50 vaste medewerkers.

Stijn Vandereyt geeft meer uitleg: “Maxxo Modules, onze nieuwe tak binnen de groep met specialisatie in modulair bouwen, heeft meer plaats nodig. De site in Lanklaar kwam voor ons als geroepen. We verhuizen binnenkort dan ook de hele afdeling van Zonhoven naar de nieuwe stek.”

De site was eigendom van Jos Vaessen en werd verkocht na bemiddeling door Matthijs Van Erum van N78.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.