Nieuws Limburg Vanderhoven toont kunstjes op tv

Vanderhoven toont kunstjes op tv

Vanderhoven toont kunstjes op tv

De gekende chef-kok Danny Vanderhoven, thans actief in Hasselt met zijn huiskamerrestaurant De Griffie, heeft een nieuwe activiteit opgestart: zijn ‘proefprogramma’ Danny’s Taste krijgt in 2019 een vervolg op TV Limburg.

Chefs die hun kookkunsten op de beeldbuis tonen: het is al vele jaren een succesrecept voor smakelijke televisie. Ook in Limburg zijn er keukenprinsen die af en toe hun geheimen aan de kijkers prijsgeven. Zoals heel recent: Danny Vanderhoven. De voormalige sterrenchef van de De Griffie heeft sinds kort een programma op TV Limburg, waarin hij simpele gerechten naar een hoger niveau tilt. De formule wordt in 2019 herhaald.

“Onze voorwaarde om het programma te maken was dat we alles op onze eigen manier mochten doen”, vertelt Danny Vanderhoven. “We wilden bovendien samenwerken met onze vaste leveranciers. Als je goed wil koken, zijn je ingrediënten immers fundamenteel. We kiezen voornamelijk producten uit eigen streek, want Limburg is ongelofelijk rijk aan geweldige streekproducten.”

Voor de tweede reeks werd het concept werd wat aangepast. Een aantal Bekende Limburgers zullen naast de chef plaatsnemen om samen de gerechten in elkaar te boksen. De afleveringen werden ingeblikt voor een live publiek in restaurant De Griffie. “Zo krijg je meteen het huiskamergevoel dat we op tv willen overbrengen”, besluit de chef-kok.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.