Nieuws Limburg Vandermaesen opent nieuwe viswinkel in Beringen

Vandermaesen opent nieuwe viswinkel in Beringen

Vandermaesen opent nieuwe viswinkel in Beringen

Visgroothandel Vandermaesen, sinds kort geïntegreerd met Levenstond Seafood uit Riemst, gaat op 4 oktober in Beringen een nieuwe winkel openen voor de B-to-B-markt. “We gaan volgens de formule van ‘cash & carry’ verse viswaren aanbieden voor horecaklanten in het afhaalpunt van de groothandel Van Zon (Horecaforum),” vertelt zaakvoerder Axel Verberckmoes . “De talrijke klanten die hier meermaals per week passeren om hun voedingswaren en non-food aan te kopen, zullen aanvullend op het bestaande aanbod van Horecaforum, ook onze visproducten via een vernieuwend concept kunnen meenemen. Op die manier versterken we elkaar en kunnen de klanten hun aankopen centraliseren. Ook op zondag, trouwens…”

Deze nieuwe formule is de eerste van een actieplan dat na de fusie tussen Levenstond Seafood en Vandermaesen werd opgesteld om de groei van de visleverancier te verwezenlijken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.