Nieuws Limburg Vandersanden en Veldeman naar Olympiade

Vandersanden en Veldeman naar Olympiade

Vandersanden en Veldeman naar Olympiade

Stijn Helsen met zijn Belgische Londen-outfits.

Los van de Limburgse kledingleveranciers voor de Belgische sporters (Stijn Helsen, JBC en Ambiorix Schoenen), gaan er nog twee bedrijven uit deze regio naar de Olympische Spelen. Vandersanden Steenfabrieken in Bilzen en Veldeman Tenten uit Bree behoren althans tot de 21 Belgische ondernemingen die tot dusver contracten hebben afgesloten met de organisatie van de Olympische Spelen in Londen. Veldeman mag tijdelijke accomodatie leveren aan het organisatiecomité LOCOG. De stenen voor nieuwe trainingscenter Mayesbrook Park Sports Arena komen uit de fabriek van Vandersanden.

Zoals al eerder hier gemeld, heeft ook Theuma, het deurenbedrijf van Heusdenaar Eugène Theunis, een belangrijk order in de wacht gesleept. De 25.000 deuren van het Olympisch dorp (jawel…) komen uit de Bekkevoortse fabriek van de ondernemer uit Bolderberg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.